4 paals Aquamore lift. Hier getoond is de kiel-uitvoering, met

gegalvaniseerde bok, kielondersteuning en verstelbare stempels.

 

 4-motoren/winches afzonderlijk bedienbaar.

volledige ondersteuning van de kiel en verstelbare

stempels. Inclusief nylon wielen die bok soepel

langs de palen laat lopen.

Leverbaar in luxe V uitvoering of standaard rechte

uitvoering.

Rechte uitvoering ( standaard) maar ook uitgevoerd met nylon

geleide-rollen voor langs de HH-palen.

 

       

 

 

De Aquamore kielbootlift , is een speciaal ontwikkelde lift voor de meest voorkomende open zeilboten boten in Nederland. Zeer eenvoudige maar duurzame constructie, flexibele maatvoering voor vele type zeilboten, en eigenlijk onderhoudsvrij. De boot staat op haar kiel en wordt tevens ondersteund en gedragen door 4 dubbele/brede stempels. Door de constructie is deze lift dus perfect voor houten schepen die goed en op de juiste plaats dienen te worden ondersteund. Deze lift is dus perfect voor ; Pampus, 16m2 , Regenboog  Valk, Yngling, J-klasse, F-six, star, Regenboog, Draak, etc etc.

Deze lift wordt geleverd in 2 type; S = tot 1300 kilo ,  type H = tot 1950 kilo

De lift types S en H Zijn door hun eenvoud in constructie,  zeer gebruikszeker en hebben tevens weinig onderhoud nodig. De werking is eenvoudig, de lift bestaat uit 4 elektrische winches ( 220 volt) , 4 RVS kabels, een zware gegalvaniseerde cradle met breede steun voor de kiel en voor vele boten instelbaar dmv de bijgeleverde verstelbare steunen. Deze type liften hebben zeer weinig extra diepgang nodig, hooguit 20 cm meer dan de diepgang van de boot, en kan feitelijk overal geplaatst worden. De lift wordt gemonteerd aan 4 hardhouten palen, minimaal 12 cm x 12 cm. Voor de exacte paal configuratie voor uw type zeilboot is het altijd verstandig dit met een expert van Aquamore te bespreken, zodat de lift perfect werkt voor uw type boot.

Ter info; Deze type liften zijn zeer eenvoudig ook zelf te monteren. Met 2 personen 1 dag ( max 2 dagen ) werk. Bijgeleverd wordt danook een uitgebreide montagehandleiding, en altijd een Aquamore medewerker bereikbaar voor goede raad tijdens de montage. Natuurlijk kan Aquamore ook deze lift voor u vakkundig monteren !!

 

Klik hier voor specificaties van deze lift.

 

Kielboot lift