Aquamore heeft een totaal assortiment van onderdelen om zelf een drijvende steiger te bouwen. Vaak is in Nederland het plaatsen van een vaste steiger geen optie, simpelweg omdat de gemeente hiervoor geen vergunningen afgeeft. Een drijvende steiger is dan vaak wel een oplossing. Professionele drijvende steigers zijn een grote investering en zelfbouw is dan ook een hele goede optie. Wel belangrijk om natuurlijk de juiste materialen te gebruiken om uiteindelijk wel een professioneel resultaat te krijgen!!

Aquamore heeft hiervoor een totaal assortiment van onderdelen speciaal ontwikkeld voor drijvende steigers/terassen/vlotten etc. Alle zeer zware metalen onderdelen zijn gemaakt van “hot-dip”-gegalvaniseerd staal wat een zeer lange levensduur garandeert, zelfs op zout water! Ook de drijvers zijn in diverse types leverbaar, allen zeer sterk en duurzaam en speciaal voor drijvende steigers ontwikkeld en geproduceerd.
Zelfs diverse type zware scharnieren om steigers aan elkaar te koppelen en onderdelen om vingerpieren te bouwen zijn aanwezig. Dus werkelijk alles is mogelijk, tot zelfs een complete eigen privé-haven.

Aquamore levert u hiervoor;

  1. De juiste “hardware” (beugels, scharnieren etc.) om de steiger de juiste stevigheid te geven.
  2. De juiste drijvers voor voldoende drijfvermogen en tevens sterkte en duurzaamheid. Tevens is er keuze in type drijvers voor het bereiken van uw gewenste dek-hoogte boven het water.
  3. Handleiding voor het bouwen van een steiger conform uw maten en wensen.
  4. en.. alle accesoires om uw steiger helemaal "af" te maken!

Zelf koopt u naar uw eigen keuze en budget (Hard-)houten balken en (hard- ) houten dekplanken.

Aquamore levert ook SIMILTEK kunsstof dekplanken. Deze planken zijn volledig kunsstof, UV bestendig, verkleuren niet, trekken niet krom, geen splinters, anti-slip, worden niet heet in de zon en vele malen duurzamer dan Hardhout. De planken worden in 2 kleuren geleverd, door elkaar verwerkt geeft het een zeer realistich "hardhout" beeeld. Aangezien dze planken hooguit 25% van het gewicht hebben in vergelijking tot stevige hardhouten dekplanken, zijn deze planken dus ook zeer geschikt voor drijvende steigers/terassen en vlotten!! Prijsniveau ligt iets hoger dan Hardhout, echter de veel langere levensduur en alle verdere voordelen wegen hier meer dan tegenop.  Alle verdere informatie en prijzen vindt u op onze webshop www.allesvooruwsteiger.nl .

Bezoek ook onze webshop; www.allesvooruwsteiger.nl voor duidelijke informatie en prijzen van de diverse onderdelen.

"Steiger in een doos"
Om het u gemakkelijker te maken heeft Aquamore het “Steiger in een doos” concept ontwikkeld. U weet de afmetingen van uw steiger, u stuurt Aquamore een mail met de gewenste maten en de specialisten van Aquamore stellen voor u een doos samen met alle onderdelen die u nodig heeft voor het bouwen van uw specifieke steiger / terras of werkvlot,  inclusief het juiste aantal drijvers.

Het enige wat u zelf nog moet verzorgen zijn de (hard-)houten balken en het dek voor uw steiger. Hier zijn natuurlijk binnen elk budget vele mogelijkheden. 

Steiger accessoires
Aquamore heeft in haar assortiment een scala aan producten om uw steiger helemaal “af” te maken.
Bijvoorbeeld stootranden, bolders, vaste kikkers, wegklapbare kikkers, hoekbescherming, verlichting, vlaggenmasten, mooring whips (afmeer hengels), ‘power terminals’, etc.

Een drijvende steiger is ook een perfecte golfbreker…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 drijvers 400 550 drijver MA

 

Zelfbouwsteigers