De Aquamore 3000 2 paals lift is de verbeterde versie van de 2500 en nu de meest economische en tevens de ultieme oplossing voor boten/sloepen tot 1350 kilo. De lift heeft tevens maar een minimale diepte nodig. Als er onder de boot +/- 30 cm water staat is dit al voldoende voor deze lift! Het liftvermogen van 1350 kilo komt overeen met de meeste sloepen tot ongeveer 7 meter lengte.

De constructie is zeer eenvoudig.
Nodig zijn;


  De Aquamore 3000 kan hier direct tegenaan worden gemonteerd. Deze lift is uitgevoerd in zwaar Aluminium met RVS kabels en Nylon-wielen, en daarmee zeer sterk en met een lange levensduur, zelfs in gebruik op zout water!

  De kabels zijn uitgevoerd in roestvrijstaal, motor en kabelopwindunit zijn 1 geheel, en afgesloten achter een roestvrijstalen plaat met een kleine witte kunststof kap.

  Deze lift heeft weining onderhoud nodig, 1 x per jaar enkele vetnippels smeren............. 

   

  Tevens gewoon op een 220V / 10 amp. electra-voeding aan te sluiten !! 

   

  oude type 2500 ( niet meer leverbaar!)

  Nu 2010, Nieuwe type 3000, volledig aluminium en wit gemoffeld

  Geleverd compleet met alle montage materialen, elektrakabels, schakelaars, extra aardlekschakelaar en stopcontactklaar voor 220 volt 16 ampère elektra aansluiting. Bel, mail of bezoek onze showroom voor een uitgebreide uitleg over deze lift. ( op de foto's de oude uitvoering en model 2010 volledig in Aluminium!!)

  NOTE; Indien de lift op haar hoogste stand staat is; De diepgang van de boot + 25 cm is uitindelijk de hoogte van de aluminium staanders zichtbaar boven de lift. Normaal gezien zullen deze niet meer dan 80 cm boven de lift uitsteken. Dit in combinatie met de kleine hefunits valt deze lift dus ook relatief weinig op.

  Klik hier voor de specificaties

  2 paals lift 3000