Aquamore levert zeer hoogwaardige drijvende steigers, geproduceerd in Nederland met de allerbeste constructie en bouwmaterialen.  Geleverd met 25 mm dik hard-houten dek of UNIEK SIMILTEK kunststof dekplanken ( klik hier voor alle Similtek voordelen ) , op duurzame hardhouten frames bevestigd met speciaal hiervoor ontwikkelde dubbel gegealvaniseerde stalen beugels, verzinkte bouten en moeren en RVS schroeven voor het dek. Dit alles op duurzame en stabiele professionele drijvers, leverbaar in diverse types voor diverse type steigers en dek-hoogtes boven het water. Verder een breed assortiment paalbeugels, kadebeugels,flexibele verbindingen, beugels voor vingerpieren,  verlichting, om complete kleine prive-havens of grote professionele havens en grote terrassen te bouwen.

Dek;

Het dek kan worden uitgevoerd in Hardhout of Similtek kunsstof planken. Deze planken kunnen 'bovenop'  het frame worden gemonteerd zoals de meeste traditionele steigers maar ook in het frame wat een zeer chique uitstraling geeft. De kosten voor zowel een Hard-houten dek als een kunststof dek zijn gelijk ! dus maakt het nog eenvoudiger om uw smaak en aankoopargumenten te volgen. Klik hier voor alle similtek voordelen.

Drijvers:

De diverse type drijvers zijn allen van zwaar PE gemaakt, extra dik en zeer duurzaam, UV gestabiliseerd en geen invloed van zout of zoetwater of aangroeing op de duurzaamheid van de drijvers. Alle drijvers zijn speciaal ontwikkelt voor drijvende steigers en garanderen zo een maximale stabiliteit voor uw drijvende steiger.  Enkele type drijvers zijn zo uitgevoerd dat deze eenvoudig te openen zijn voor extra ballast om de steiger wat lager in het water te leggen.

Frame;

Gemaakt van het beste en meest duurzame hardhout, in combinatie met de dubbel gegalvaniseerde beugels en verzinkte bouten, geeft een bijzonder hoogwaardige steiger met zeer grote stijfheid. Geeft u heel lang plezier van deze drijvende steiger op zoet of zout water! 

Accessoires;

Om deze steigers helemaal "af" te maken heeft aquamore een uniek assortiment  stootranden, kikkers, bolders, afmeerringen, verlichting, vlaggemasten, zwemtrappen, fendersytemen, mooring whips, hoekbescherming en kleine electra/water-palen, etc etc. Voor uitgebreide informatie en prijzen klik hier voor de link naar onze aquamore webshop

 

Aquamore terras, hardhouten frame,

 met Similtek onderhoudsvrij kunsstof dek.

 

 

 

Aquamore steiger/terras  "laag",

hardhouten frame met hardhouten 2,7cm dik hardhouten dek

en zeer sterke duurzame kunststof drijvers.

Similtek kunststof dekplanken

Type lage drijver (rechts op de foto) ,

en lage drijver met extra drijfvermogen

onder het dek (links op de foto).

 

Unieke en zeer stabiele hoge drijver. Onzinkbaar!! 

Aquamore drijvende steigers