Aquamore is gestart aan de Loosdrechtse plassen. De ziel van Aquamore ligt in Nederland waar de natuur een heel kostbaar bezit is geworden en waar alles wat met water te maken heeft een kernrol speelt.

Aquamore is een snel groeiend bedrijf, ontstaan uit een enthousiasme voor watersport en met een grote affiniteit voor veiligheid, kwaliteit, design en respect voor de natuur  Vanuit deze benadering is Aquamore continu op zoek naar leveranciers die deze filosofie met ons delen en samen vanuit deze filosofie met ons prive aanlegplaatsen en professionele havens bouwt en inricht. 

Op dit moment heeft Aquamore diverse exclusieve leveranciers voor respectievelijk;

om professionele havens en prive aanlegplaatsen compleet mee in te richten. Alles gemaakt van duurzame materialen, die elk product een lang leven geven en alles in een uitvoering die ons milieu zo min mogelijk belast.

 

Drijvende steigers

Aquamore biedt 3 soorten drijvende steigers.

Martini Alfredo ; Aquamore is de exclusieve importeur en distributeur van Martini Alfredo drijvende steigersystemen. Deze steigersystemen worden al meer dan 40 jaar geleverd op de Zwitserse en Italiaanse meren en vele honderden exclusieve havens langs de middellandse zee en verder over de hele wereld.  Aquamore is dan ook trots om deze steigersystemen in haar product portfolio te voeren , aangezien deze producten volledig passen binnen de filosofie van veiligheid, kwaliteit, design en groot respect voor onze natuur. De drijvende steigers zijn gemaakt van een extreem sterk gegalvaniseerd stalen frame, kunsstof onzinkbare drijvers en een volledig onderhoudsvrij dek van Similtek kunststof planken.  Het geheel heeft de natuurlijke uitstraling van een houten steiger, echter met een gegarandeerde levensduur van meer dan 20 jaar. Door het relatief lage gewicht van de totale constructie heeft deze zeer stabiele steiger zeer weinig diepgang, en ontziet hiermee meer dan ook de natuurlijke habitat onder water. Verder heeft deze steiger geen onderhoud nodig, meer dan het een keer met schoon water schoonvegen van de dekplanken. ( dus geen houtimpregneer middelen of schoonmaakmiddelen nodig) Daarnaast biedt dit steigersysteem dus een zeer onderhoudsvrij gebruik, anti-slip dek, verkleurt niet! en zoals reeds gemeld een zeer lange levensduur. Vele professionele havens, bedrijven en particuliern zijn u in Nederland al voorgegaan.

Aquamore steigers;  Deze steigers worden geproduceerd onder eigen regie. Deze steigers worden gebouwd met Hardhouten frames gemaakt van het beste meest duurzame hardhout, professionele kunsstof drijvers, zeer zware "hot-diped" gegalvaniseerde stalen montage beugels, en naar wens met een 2,5cm dik hardhouten dek of met de unieke Similtek kunsstof planken waarmee ook onze professionele Martini Alfredo steigers zijn uitgerust!! Bel, mail of bezoekm onze showroom waar een van onze medewerkers u zeker een steiger kan bieden die volkomen voldoet aan al uw specifieke wensen. Klik hier voor uitgebreide informatie over Aquamore drijvende steigers.

 

Zelfbouw-steigers, Dock in a box;   Lees hier alles over de “steiger in een doos”.    Aquamore is uniek in de markt voor het leveren van alle componenten, drijvers , montagematerialen en bouwaanwijzingen voor het zelf bouwen van een drijvende steiger/terras/botenhelling/werkvlot. Alleen het hout voor het frame en houten dekplanken ( of Aquamore similtek kunsstofplanken) moet u zelf binnen verzorgen. Wat voor hout u ook kiest u zult altijd een perfecte drijvende steiger bouwen met een professioneel uiterlijk! Ook koppel-elementen, paalbeugels, vingerpieren zijn mogelijk!  U geeft aan welke maat drijvende steiger u wenst en Aquamore levert alle componenten met bouwhandleiding aan in 1 doos . Maw. steiger in een doos...of Dock in a box...!  Natuurlijk zijn alle componenten en diverse type drijvers ook los verkrijgbaar!!

Bootliften

Aquamore heeft na lang zoeken het bedrijf Boatliftdistributors-USA gevonden en met dit bedrijf een exclusieve overeenkomst gesloten voor de exclusieve import en levering van al haar liften in Europa. De liften worden geleverd onder de naam “STORM SURGE” .

Het assortiment bevat een unieke diversiteit aan bootliften, en wij kunnen u dus voor elke situatie de perfecte lift leveren!

Deze Aquamore  “STORM SURGE” liften zijn van onberispelijke kwaliteit, betrouwbaar, zeer veilig en veelal bijzonder eenvoudig zelf te monteren, eenvoudig in gebruik en met minimum effect op de natuurlijke habitat onder water. Deze liften geven iedere booteigenaar voor een relatief kleine investering het plezier van niet alleen een langer vaarseizoen maar tevens zullen deze bootliften veel tijd en kosten besparen op stalling en onderhoud. Door de relatief lage aanschafkosten zal de bootlift zich zeer snel terugverdienen, vaak al na 2 tot 3 vaarseizoenen!
Het extra vaarplezier welke natuurlijk niet in geld is uit te drukken is dus nog niet eens meegerekend!
Voor meer technische informatie en overzicht van het gehele assortiment ga naar onze Aquamore web-pagina's bootliften: 

AQUAMORE BOOTLIFTEN 

Voor prijsoffertes en levertijden kunt u ons te allen tijden bellen 06 53 231583 of mailen via info@aquamore.info

Helaas door het plotselinge failliesement van de Haven van Huizen zijn wij genoodzaakt een andere lokatie te gaan zoeken. Wij houden nu kantoor in Loosdrecht. Voor een persoonlijk onderhoud nodigen wij u daar dan op afspraak ook graag uit .

Aquamore bv / p.a.  J.th van Oostrum  Veendijk 18a   1231 PC Loosdrecht.

Haven en steiger accessoires

Om prive aanlegplaatsen en professionele havens perfect en veilig te kunnen inrichten heeft Aquamore naast een breed assortiemnt steiger accessoires nu ook de exclusieve distributie van Dockedge producten uit Canada. Alle Dockedge-producten zijn ontworpen en geproduceerd om veilig en comfortabel aan te kunnen aanleggen in een haven of privé aanlegplaats. Dockedge ontwikkelt en produceert haar producten met een passie voor alleen “het beste” als kwaliteitsstandaard. Producten zijn bijvoorbeeld, steigerverlichting, steiger stootranden, kikkers en bolders, vlaggenmasten, “mooring whips”, stootkussens, reddings boeien, etc...

Naast dit assortiment blijft Aquamore verder zoeken naar alleen producten die volledig passen binnen haar filosofie.  


Het overzicht van het gehele assortiment, welke wij u nu direct kunnen leveren, kunt u vinden in onze webshop;   www.allesvooruwsteiger.nl

 

Voor prijsoffertes en levertijden kunt u ons ten alle tijden bellen of mailen naar info@aquamore.info Wij nodigen u dan ook van harte uit om met ons contact op te nemen. Wij zullen dan graag u de perfecte oplossing aanbieden conform uw specifieke wensen. Aquamore heeft samen met Martini Alfredo It. , Boatliftdistributors-US en Dockedge–Ca en al haar andere leveranciers alle know-how onder één dak, om uw ideale PRIVE aanlegplaats of complete PROFESSIONELE haven te ontwerpen, produceren en TURN-KEY af te leveren.

Algemene informatie over Aquamore