Perfect voor op steigers en drijvende terrassen

 

 perfect voor terras bij u thuis. Onderhoudsvrij, veilig en duurzaam!

 Heel mooi hout en.......similtek 'hout'.

 

  

 

 

 

De dekken van de Martina Alfredo drijvende steigers worden gemaakt met Similteck planken. Oók een product van Martina Alfredo. Het gebruik van kunststof planken heeft een aantal unieke voordelen:

Door toepassing van de kunststof Similteck planken zijn de dekken niet van hardhout te onderscheiden,  maar hebben niet de nadelen van hardhout zoals splinters, alg- of mosaangroei., en een beduidend kortere levensduur. De kunststof Similteck planken zij 100% UV-bestendig en behouden daardoor hun originele kleur. Praktijktestst bewijzen dat planken die 10 jaar onder extreme omstandigheden aan de kust zijn gebruikt niet van nieuwe zijn te onderscheiden! De planken zijn volledig vorstbestendig en zullen dusbij vorst niet breken.


Similtek planken ook leverbaar voor andere toepassingen!

Behalve voor toepassing in de watersporten zijn de Similteck kunststof planken ook zeer geschikt voor de aanleg of renovatie van terrassen in tuinen, rond jacuzzi's of zwembaden , dakterrassen, dekken van bruggen bij wandel- en fietspaden etc. Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op (link).

Last-but-not-least spaart u het milieu door de toepassing van Similteck planken; er hoeven immers geen bomen voor gekapt te worden.

Similteck planken