1-Paals lift Aluminium VAST

Deze liften zijn ontworpen voor kleinere sloepen, rubberboten en console boten tot ongeveer 900 kilo, en een maximale lengte van 5,60 m. en breedte 2,30 m.  U wilt uw boot uit het water hijsen, zonder uw steiger of schoeiing extreem te belasten.

De vaste 1 paals lift is een zeer stevige en duurzame lift. Deze liften vormen een geheel met uw steiger en zoals al onze liften overtreffen zij alle industriële normen en standaards.  De lift is leverbaar in 450 kilo, 675 kilo en 900 kilo uitvoering, en zowel handbediend alsook electrisch 220V.   Volledig aluminium, met RVS kabels, zware veilige handlier  of duurzame onderhoudsvrije electrische aandrijving, nylon wielen, alle bouten RVS, houten met tapijt beklede bunks ( aluminium bunkszijn een optie)  en met de beste speciaal geselcteerde electrodes om elke mogelijke vorm van corrosie te voorkomen.  Van deze liften zijn over de jaren al duizenden stuks geplaatst en hebben hun kwaliteit en duurzaamheid zeker bewezen!!

Eenvoudige montage en bedrijfszekere werking
Aquamore plaatst deze lift graag voor u .....MAAR deze liften zijn zeer eenvoudig te monteren en uitermate simpel te bedienen. Onze extreme sterke maar lichtgewicht lift levert een veilige ligplaats boven het water.


Klik hier voor specificaties.

1-Paals lift ALUMINIUM 1800 draaibaar .

Hier kan de boot boven de steiger/kade worden gedraaid voor eenvoudig onderhoud of schoonmaken van de boot. Ook buitenboormotoren kunnen zo eenvoudig achter de boot worden gehangen. De lift is volledig gemaakt van dubbel gegalvaniseerd staal , RVS kabels en naar keuze electrisch ( 220 volt/10amp) of met de hand bediend.  Standaad wordt een paalmontage-beugel geleverd echter optioneel is ook een steiger/kade-beugel te verkrijgen. Deze lift is in de hoogste stand met ALLE onderdelen uit het water. Dus geen corrosie of vervuiling van de lift.

Eenvoudige montage en bedrijfszekere werking
Aquamore plaatst deze lift graag voor u .....MAAR ook deze liften zijn zeer eenvoudig te monteren en uitermate simpel te bedienen. Leverbaar in 450 kilo versie en 675 kilo versie. Zeer doordachte constructie geeft tientallen jaren liftplezier!

 

 Specificaties draaibare liften

Draaibaar 450 kilo type 1K

Draaibaar 675 kilo type, veranderingen tov 1K type;

Optioneel:

 

 

 

  

Vaste electrische 900 kilo lift luxe  alu-bunks.      

 

 

1 PAALS LIFT 180 GRADEN DRAAIBAAR, draait de boot  vanuit het water tot boven de steiger,

Getoond;  type 675 kilo,  electrisch 220 V/ 10 Amp.  ( frame voor model 2009 = vierkant!! zie volgende foto's)

 

Draaibaar vanuit het water tot boven de steiger,

Getoond ; type 450 kilo handbediening. ( ook el. 220V leverbaar).

  

 

 

1-paals liften