EXCUSES; PAGINA NOG "en cache" 

Steiger Type Aquamore hoog.

Dit type wordt geleverd met hoge stabiele drijvers, hardhouten frame, hardhouten dek 25 mm dik, en dekplanken op traditionele wijze op de frames bevestigd met RVS schroeven. Deze steigers worden standaard geleverd vanaf 1,70 tot  3 meter breedte en lengte vanaf 3 meter tot max 8 meter. Alle elementen kunnen professioneel worden gekoppeld en daarmee grote oppervlaktes worden gebouwd. Dekhoogte boven water >50 cm.

Deze steigers worden geleverd met divese type afmeer systemen.

Steiger Type Aquamore laag.

Dit type is identiek aan type hoog echter met lagere stabiele drijvers en een dekhoogte van +/- 30 cm.  Ideaal voor roeisteigers, terrassen ed. Maten idem aan type hoog.

 

Steiger Type Aquamore Similtek Hoog

Dit type is identiek aan Aquamore hard-hout laag, echter met hoge  zeer stabiele drijvers en leverbaar in dezelfde maat-voering als de vorige types.

 

Steiger Type Aquamore Similtek Laag.

Idem aan Type aquamore similtek hoog echter met lage drijvers. Zeer stabiele uitvoering, ook deze perfect voor terras/drijvende steiger.

 

Aquamore Vingerpier;

Aquamore vingerpieren zijn standaard 50 cm breed en kunnen geleverd worden tot een lengte van 5 meter. Deze vingerpieren worden gemonteerd met speciale flexibele koppelingen en verbreding aan de kant van de steiger voor stabiele montage. Extra breed en extra lang is mogelijk maar op aanvraag.

 

Auamore boothelling.

Dit type wordt geleverd in de standaard maten gelijk aan de aquamore steigers. Echter deze boothelling wordt met flexibele koppelingen bevestigd aan de steiger en aan de achterkant ( waterkant) voorzien van drijves conform specificatie van gewicht van de boot.

 

Aquamore Zwem-"eiland";

Dit eiland wordt gemaakt naar wens met hoge of lage drijvers, altijd met kunststof beplanking ( geen splinters, anti-slip, altijd schoon, wordt niet zeer heet in de zon) , en geleverd met  1 of 2 vaste aluminium zwemtrappen. De rand wordt afgewerkt met een kunststof stootrand zodat bij spelende kinderen geen kwetsuren kunnen voorkomen. Verder geleverd met ketting-montage-beugels onder het frame om het eiland goed te kunnen afmeren.

(IDEE; Kleine uitvoering ( 1,20 x 1,40 ) perfect voor het plaatsen van een fontein voor uw huis....)

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquamore steigertypes